Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

7 items die je niet mag vergeten in je kraamtas

Logeertas met naam

Kraamtas, vluchttas, ziekenhuistas, hoe jij het ook noemt, het is één van de belangrijke dingen die je in orde moet brengen tijdens je zwangerschap. In dit artikel vind je 7 belangrijke items die hierin niet mogen ontbreken.

Kleding voor jouw kindje

Je hebt minstens 3 rompertjes, sokjes, een muts en een jasje nodig ( een beetje afhankelijk van hoe lang je in het ziekenhuis zal doorbrengen). Zorg ervoor dat je voor de baby kleertjes in verschillende maten inpakt, want je weet nooit hoe groot je baby zal zijn. Neem ook een dekentje mee om de baby in te wikkelen. Een dekentje van Studio Marie mét naam maakt de aankondiging van de baby nog specialer. Bovendien is dit dekentje groot genoeg om nog jaren te gebruiken.

Benodigdheden voor borstvoeding of flesjesvoeding

Indien je borstvoeding geeft zijn een paar zachte borstvoedingsbh’s geen overbodige luxe. Zowel bij flesjesvoeding als bij borstvoeding zijn tetra doeken super handig om dichtbij te hebben.
Tip: om niet te vergeten welke kant jouw mini het laatste heeft gedronken, kan je een haarrekkertje rond je pols hangen. Zo hoef je dit tussen de voedingen en bezoeken door niet te onthouden.

Elektronica

Zorg ervoor dat je je telefoon en oplader bij je hebt, zodat je contact kunt houden met familie en vrienden en foto’s kunt maken van je pasgeboren baby. Tip: een verlengkabel is superhandig! Zo kan je je gsm dichtbij houden wanneer deze oplaadt. Zeker na een keizersnede is uit bed komen niet altijd even gemakkelijk.

Doktersinformatie

Neem een ​​kopie van je medische gegevens, verzekeringsgegevens en de contactgegevens van je verloskundige mee. Dit kan nuttig zijn als er onverwachte complicaties optreden.

Kleding voor jou

Zorg ervoor dat je comfortabele kleding inpakt voor tijdens de bevalling en voor na de geboorte. Dit kan zijn een pyjama, joggingbroek, T-shirts, ondergoed, sokken, een badjas en slippers. Denk eraan dat je na de bevalling nog een tijdje bloed kan verliezen, dus zorg voor ondergoed dat hier een beetje tegen kan. Wil je deze grote gebeurtenis vieren met een cadeautje voor jezelf (& je partner) ? Een sweater van Studio Marie is warm, comfy én je kan deze op maat laten personaliseren.

Comfort items

Breng ook een paar comfort items mee, zoals je favoriete kussen, boek, tijdschrift of muziek om je te helpen ontspannen tijdens de bevalling. Op Spotify vind je veel fijne afspeellijsten met rustgevende muziek. Ook je favoriete snoep of iets anders om te knabbelen is een aanrader. Het ziekenhuiseten is misschien niet altijd even lekker 😉 Dé tip voor tijdens de arbeid? Druivensuiker of Aquarius! Deze geven je een energieboost wanneer het even moeilijk wordt.

Autostoel

Indien je in het ziekenhuis bevalt, mag je zeker de autostoel voor de baby niet vergeten. Zorg ervoor dat de autostoel goed is geïnstalleerd voordat je het ziekenhuis verlaat.

Inpakken voor de geboorte van je baby kan overweldigend zijn, maar als je deze lijst volgt, heb je de basisbehoeften in je kraamtas. Vergeet niet om ook items in te pakken die je persoonlijk belangrijk vindt. Als je alles wat je nodig hebt bij je hebt, kan je zorgeloos en comfortabel genieten van deze bijzondere tijd in je leven. Ben je nog op zoek naar leuke baby items? Neem zeker een kijkje op de webshop voor de leukste kwalitatieve baby essentials !

Een ziekenhuistas inpakken die je kleine mini later nog vaak kan gebruiken als hij/zij gaat logeren of als jullie op vakantie gaan? Onze studio Marie tas die je bovenaan dit artikel ziet, is gepersonaliseerd én ruim genoeg om als ziekenhuistas te gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *