Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Het begin van Studio Marie

Ik ben Sarah, een dertigjarige mama van drie kindjes, al 8 jaar trotse vrouw van Serge én ondernemer.

 In de volle corona periode verloor ik mijn job in HR, terwijl ik op dat moment ook nog eens 2 maanden zwanger was van ons derde kindje. Aangezien het geen evidentie was om met een bolle buik een nieuwe job te zoeken, viel ik in een zwart gat. Stilzitten heeft namelijk nooit in mijn woordenboek gestaan. Het was écht geen gemakkelijke tijd en ik voelde me erg onzeker over de toekomst. Mijn man moedigde me aan om in mezelf te geloven en mijn passie te volgen. Omdat ik zelf de grootste fan was van gepersonaliseerde kleding, besloot ik mijn hobby om te zetten in een bedrijf. Zo begon ik Studio Marie, een webshop die unieke en kwaliteitsvolle gepersonaliseerde items aanbiedt.

Het was een grote stap, maar tot mijn verbazing groeide de webshop enorm snel. In oktober 2021 besloot ik dan ook om voltijds in het bedrijf te stappen. Mijn doel met Studio Marie is om kwaliteitsvolle items te personaliseren en mensen te helpen bij de zoektocht naar unieke cadeaus en hebbedingen. Door het oprichten van Studio Marie kan ik elke dag aan de schoolpoort staan terwijl ik ook mijn eigen ambities kan najagen.

Naast mijn bedrijf en het najagen van mijn dromen, blijft mijn rol als mama altijd op de eerste plaats staan. Als mama van drie kindjes weet ik als geen ander dat het ouderschap een enorme verantwoordelijkheid en uitdaging kan zijn. Gelukkig heeft een eigen bedrijf ook voordelen, zoals de mogelijkheid om mijn eigen werkschema te bepalen. Hierdoor kan ik aanwezig zijn voor mijn kinderen wanneer dat nodig is en mijn werk plannen rondom schooltijden, vakanties en ziektedagen. Het moederschap is voor mij altijd de prioriteit en Studio Marie geeft me de flexibiliteit om dit te realiseren.

De combinatie van mama zijn en een eigen bedrijf runnen is een uitdaging die stevig wat puzzelwerk vereist. Maar ik heb ontdekt dat het voor mij een ideale combinatie is. Door mijn eigen werktijden te bepalen, kan ik mijn tijd zo organiseren dat ik zowel een aanwezige mama als een succesvolle ondernemer kan zijn.  Dit is in een notendop mijn verhaal, over hoe een zware tegenslag achteraf toch het beste kon zijn dat me kon overkomen.

foto: @bloomingtales

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *