Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Op zoek naar een kindvriendelijk restaurant? Check deze tips!

Slabje met geborduurde naam

Als je met kinderen uit eten gaat, kan het een uitdaging zijn om een restaurant te vinden dat aan ieders wensen voldoet. Als mama van drie weet ik als geen ander dat op restaurant gaan met kindjes niet altijd gemakkelijk is. De verveling slaat vaak snel toe. Gelukkig zijn er in Vlaanderen tal van restaurants die kindvriendelijk zijn en waar zowel volwassenen als kinderen kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Hier zijn enkele leuke restaurants met kinderen in Vlaanderen.

De Werf in Leuven

De Werf is een restaurant in Leuven dat bekend staat om zijn kindvriendelijke sfeer. Het heeft een speelkamer waar kinderen kunnen spelen terwijl hun ouders van hun maaltijd genieten. Bovendien heeft het restaurant een kindermenu dat kleine porties van volwassen gerechten bevat.

De Watermolen in Kasterlee

De Watermolen is gevestigd in een prachtige omgeving in Kasterlee en biedt een kindvriendelijke sfeer. Het heeft een speeltuin en een kinderboerderij waar kinderen kunnen spelen terwijl hun ouders ontspannen. Het restaurant serveert heerlijke gerechten die zowel volwassenen als kinderen zullen bekoren.

De Kleine Chef in Gent

De Kleine Chef is een restaurant in Gent dat speciaal is ontworpen voor kinderen. Het heeft een kinderkeuken waar kinderen hun eigen maaltijden kunnen bereiden en een speelkamer waar ze kunnen spelen terwijl hun ouders genieten van hun maaltijd. Het menu bevat gezonde en lekkere gerechten die kinderen zullen waarderen.

De Hoge Wal in Ertvelde

De Hoge Wal is een restaurant in Ertvelde dat bekend staat om zijn kindvriendelijke sfeer en uitstekende keuken. Het heeft een speeltuin en een kinderboerderij waar kinderen kunnen spelen terwijl hun ouders van hun maaltijd genieten. Het menu bevat heerlijke gerechten die geschikt zijn voor zowel volwassenen als kinderen.

De Veranda in Antwerpen

De Veranda is een restaurant in Antwerpen dat bekend staat om zijn kindvriendelijke sfeer en uitstekende keuken. Het heeft een kindermenu dat kleine porties van volwassen gerechten bevat en een speelkamer waar kinderen kunnen spelen terwijl hun ouders genieten van hun maaltijd. Het restaurant is een goede keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een culinaire ervaring.

Theatercafé in Hasselt

Het Theatercafé in Hasselt is een gezellige plek waar zowel volwassenen als kinderen van harte welkom zijn. Het heeft een kindvriendelijk menu met diverse opties zoals pasta, hamburgers en pannenkoeken. Bovendien is er een speelhoek met spelletjes en kleurplaten waar kinderen zich kunnen vermaken terwijl hun ouders genieten van een drankje en een hapje. Het is een perfecte plek om te ontspannen na een voorstelling of gewoon om te genieten van een leuke middag met het gezin.

Er zijn dus tal van kindvriendelijke restaurants in Vlaanderen waar gezinnen kunnen genieten van een heerlijke maaltijd en een leuke tijd. Heb je nog leuke adresjes? Laat ze hieronder bij de reacties even weten. Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *